Вкупно: 1908 понуди
Обновено: 24 јуни, 2021

Apple iPhone 11 Pro Max

Apple iPhone 11 Pro Max
Објавен: Септември, 2019
Дисплеј: 6.5", 1242x2688px
Камера: 12 MP
Чипсет: Apple A13 Bionic
Батерија: Li-Ion 3500 mAh
Продавници: 5    Понуди: 11    Цена: 52.300
Mobelix
Mobelix
Fixit
Mobelix
Fixit
Fixit
Telekom
Telekom
Setec
A1
Telekom
52.300 денари
56.580 денари
58.370 денари
64.500 денари
64.520 денари
73.740 денари
74.990 денари
76.990 денари
76.999 денари
78.999 денари
79.990 денари
YouTube рецензии