Вкупно: 2572 понуди
Обновено: 25 септември, 2021

Realme 5

Realme 5
Објавен: Август, 2019
Дисплеј: 6.5", 720x1600px
Камера: 12 MP
Чипсет: Qualcomm Snapdragon 665
Батерија: Li-Ion 5000 mAh
Продавници: 1    Понуди: 1    Цена: 10.990
River Soft
10.990 денари
YouTube рецензии