Вкупно: 1908 понуди
Обновено: 24 јуни, 2021

Samsung Galaxy A21s

Samsung Galaxy A21s
Објавен: Мај, 2020
Дисплеј: 6.5", 720x1600px
Камера: 48 MP
Чипсет: Samsung Exynos 850
Батерија: Li-Po 5000 mAh
Продавници: 6    Понуди: 8    Цена: 8.499
Setec
Setec
Ledikom
eKupi
Ledikom
Mobelix
Handy
Rakupen
8.499 денари
8.499 денари
8.990 денари
9.499 денари
9.790 денари
11.000 денари
11.199 денари
11.990 денари
YouTube рецензии