Вкупно: 1908 понуди
Обновено: 24 јуни, 2021

Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A51
Објавен: Декември, 2019
Дисплеј: 6.5", 1080x2400px
Камера: 48 MP
Чипсет: Samsung Exynos 7 Octa 9611
Батерија: Li-Po 4000 mAh
Продавници: 9    Понуди: 12    Цена: 14.490
Ledikom
eKupi
Setec
Setec
Setec
Mobelix
Mobelix
Handy
River Soft
Telekom
Rakupen
A1
14.490 денари
14.990 денари
14.999 денари
14.999 денари
14.999 денари
15.390 денари
16.600 денари
18.999 денари
18.999 денари
20.490 денари
20.990 денари
21.999 денари
YouTube рецензии