Вкупно: 1908 понуди
Обновено: 24 јуни, 2021

Samsung Galaxy A71

Samsung Galaxy A71
Објавен: Декември, 2019
Дисплеј: 6.7", 1080x2400px
Камера: 64 MP
Чипсет: Qualcomm Snapdragon 730
Батерија: Li-Po 4500 mAh
Продавници: 9    Понуди: 13    Цена: 18.690
Ledikom
Ledikom
Mobelix
Fixit
Neptun
Neptun
Neptun
Setec
Setec
River Soft
Rakupen
Telekom
A1
18.690 денари
18.690 денари
18.900 денари
19.065 денари
19.499 денари
19.499 денари
19.499 денари
19.999 денари
19.999 денари
23.999 денари
24.990 денари
25.990 денари
29.999 денари
YouTube рецензии