Вкупно: 1908 понуди
Обновено: 24 јуни, 2021

Samsung Galaxy A20e

Samsung Galaxy A20e
Објавен: Април, 2019
Дисплеј: 5.8", 720x1560px
Камера: 13 MP
Чипсет: Samsung Exynos 7 Octa 7884
Батерија: Li-Po 3000 mAh
Продавници: 6    Понуди: 9    Цена: 7.995
Fixit
Mobelix
Setec
Setec
Setec
Setec
River Soft
Rakupen
Handy
7.995 денари
8.000 денари
8.299 денари
8.299 денари
8.299 денари
8.299 денари
8.599 денари
9.490 денари
10.499 денари