Вкупно: 1908 понуди
Обновено: 24 јуни, 2021

Xiaomi Redmi Note 9s

Xiaomi Redmi Note 9s
Објавен: Април, 2020
Дисплеј: 6.67", 1080x2400px
Камера: 48 MP
Чипсет: Qualcomm Snapdragon 720G
Батерија: Li-Po 5020 mAh
Продавници: 6    Понуди: 13    Цена: 10.999
Setec
Setec
Tehnomarket
Neptun
Neptun
Neptun
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Mobelix
Smartus
Smartus
Smartus
10.999 денари
10.999 денари
11.399 денари
11.399 денари
11.399 денари
11.399 денари
11.480 денари
11.480 денари
11.480 денари
12.900 денари
14.890 денари
15.990 денари
17.990 денари
YouTube рецензии