Вкупно: 2572 понуди
Обновено: 25 септември, 2021

Vivax Fun S1

Vivax Fun S1
Објавен: 2019
Дисплеј: 4.95", 480x960px
Камера: 5 MP
Чипсет: Spreadtrum SC7731E
Батерија: Li-Ion 2000 mAh
Продавници: 4    Понуди: 9    Цена: 2.999
River Soft
River Soft
Handy
River Soft
River Soft
DDStore
DDStore
DDStore
Rakupen
2.999 денари
2.999 денари
2.999 денари
2.999 денари
2.999 денари
3.814 денари
3.814 денари
3.814 денари
4.799 денари