Вкупно: 2572 понуди
Обновено: 25 септември, 2021

Xiaomi Redmi Note 10

Xiaomi Redmi Note 10
Објавен: Март, 2021
Дисплеј: 6.43", 1080x2400px
Камера: 48 MP
Чипсет: Qualcomm Snapdragon 678
Батерија: Li-Po 5000 mAh
Продавници: 6    Понуди: 18    Цена: 9.980
Anhoch
Anhoch
Mi Store
Mi Store
Neptun
Setec
Neptun
Neptun
Setec
Anhoch
Mi Store
Mi Store
Mi Store
Setec
Setec
Setec
Telekom
Ledikom
9.980 денари
9.980 денари
10.890 денари
10.890 денари
10.899 денари
10.899 денари
10.899 денари
10.899 денари
10.899 денари
11.480 денари
11.890 денари
11.890 денари
11.890 денари
11.899 денари
11.899 денари
11.899 денари
12.990 денари
14.150 денари
YouTube рецензии