Вкупно: 4462 понуди
Обновено: 3 октомври, 2022

Maxcom MS572 Smart&Strong

Maxcom MS572 Smart&Strong
Дисплеј: 5.7", 720x1520px
Камера: 13 MP
Чипсет: Mediatek Helio A20 MT6761D
Батерија: Li-Po 41000 mAh
Продавници: 1    Понуди: 1    Цена: 10.590
Rakupen
10.590 денари