Вкупно: 2572 понуди
Обновено: 25 септември, 2021

Apple iPhone 12 Pro

Apple iPhone 12 Pro
Објавен: Октомври, 2020
Дисплеј: 6.1", 1170x2532px
Камера: 12 MP
Чипсет: Apple A14 Bionic
Батерија: Li-Ion 2815 mAh
Продавници: 11    Понуди: 28    Цена: 55.900
Mobelix
MobiCom
Ledikom
Mobelix
Ledikom
Neptun
Neptun
Neptun
Setec
Setec
Setec
Setec
Galamino
eKupi
Anhoch
iSTYLE
Galamino
Telekom
Anhoch
A1
iSTYLE
Mobelix
Neptun
Neptun
Telekom
A1
Telekom
iSTYLE
55.900 денари
55.990 денари
55.990 денари
59.900 денари
59.990 денари
71.990 денари
71.990 денари
71.990 денари
71.990 денари
71.990 денари
71.990 денари
71.990 денари
72.540 денари
72.990 денари
73.980 денари
73.990 денари
74.520 денари
74.990 денари
75.980 денари
76.999 денари
78.990 денари
79.990 денари
80.090 денари
80.090 денари
82.990 денари
84.999 денари
99.990 денари
99.990 денари
YouTube рецензии