Вкупно: 3883 понуди
Обновено: 19 јануари, 2022

Motorola Moto E7 Plus

Motorola Moto E7 Plus
Објавен: Септември, 2020
Дисплеј: 6.2", 720x1560px
Камера: 48 MP
Чипсет: Qualcomm Snapdragon 460
Батерија: Li-Po 5000 mAh