Вкупно: 2572 понуди
Обновено: 25 септември, 2021

Huawei P Smart 2021

Huawei P Smart 2021
Објавен: Септември, 2020
Дисплеј: 6.67", 1080x2400px
Камера: 48 MP
Чипсет: Kirin 710A
Батерија: Li-Po 5000 mAh
Продавници: 8    Понуди: 17    Цена: 8.820
Galamino
Galamino
Galamino
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Tehnomarket
Tehnomarket
Tehnomarket
Neptun
Setec
Setec
Neptun
Neptun
Telekom
A1
Promotel
8.820 денари
8.820 денари
8.820 денари
8.980 денари
8.980 денари
8.980 денари
8.999 денари
8.999 денари
8.999 денари
9.799 денари
9.799 денари
9.799 денари
9.799 денари
9.799 денари
10.490 денари
12.499 денари
13.999 денари