Вкупно: 1908 понуди
Обновено: 24 јуни, 2021

Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE
Објавен: Септември, 2020
Дисплеј: 6.5", 1080x2400px
Камера: 12 MP
Чипсет: Samsung Exynos 990
Батерија: Li-Ion 4500 mAh
Продавници: 8    Понуди: 18    Цена: 24.590
Ledikom
Mobelix
Tehnomarket
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Tehnomarket
Tehnomarket
Tehnomarket
Tehnomarket
Setec
Neptun
Setec
Setec
Telekom
A1
24.590 денари
25.790 денари
31.999 денари
32.480 денари
32.480 денари
32.480 денари
32.480 денари
32.480 денари
32.499 денари
32.499 денари
32.499 денари
32.499 денари
32.499 денари
32.499 денари
32.499 денари
32.499 денари
40.990 денари
42.999 денари
YouTube рецензии