Вкупно: 2572 понуди
Обновено: 25 септември, 2021

Motorola Moto E7

Motorola Moto E7
Објавен: Октомври, 2020
Дисплеј: 6.39", 720x1520px
Камера: 13 MP
Чипсет: Qualcomm Snapdragon 632
Батерија: Li-Ion 3550 mAh
Продавници: 1    Понуди: 1    Цена: 8.999
A1
8.999 денари