Вкупно: 1908 понуди
Обновено: 24 јуни, 2021

Samsung Galaxy A02s

Samsung Galaxy A02s
Објавен: Декември, 2020
Дисплеј: 6.5", 720x1560px
Камера: 13 MP
Чипсет: Qualcomm Snapdragon 450
Батерија: Li-Ion 5000 mAh
Продавници: 9    Понуди: 13    Цена: 7.680
Anhoch
Anhoch
Neptun
Setec
Setec
Neptun
Tehnomarket
Tehnomarket
Fixit
Rakupen
Telekom
Mobelix
A1
7.680 денари
7.680 денари
7.899 денари
7.899 денари
7.899 денари
7.899 денари
7.899 денари
7.899 денари
8.550 денари
9.090 денари
9.145 денари
9.200 денари
11.699 денари
YouTube рецензии