Вкупно: 2572 понуди
Обновено: 25 септември, 2021

Samsung Galaxy A72

Samsung Galaxy A72
Објавен: Март, 2021
Дисплеј: 6.7", 1080x2400px
Камера: 64 MP
Чипсет: Qualcomm Snapdragon 720G
Батерија: Li-Ion 5000 mAh
Продавници: 10    Понуди: 27    Цена: 9.780
Galamino
Galamino
Anhoch
MobiCom
Galamino
Galamino
Mobelix
Ledikom
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Tehnomarket
Tehnomarket
Tehnomarket
Tehnomarket
Ledikom
Setec
Neptun
Neptun
Neptun
Neptun
Setec
Setec
Setec
Telekom
A1
9.780 денари
9.780 денари
9.980 денари
22.990 денари
24.480 денари
24.480 денари
24.500 денари
24.590 денари
24.980 денари
24.980 денари
24.980 денари
24.980 денари
24.999 денари
24.999 денари
24.999 денари
24.999 денари
25.790 денари
25.999 денари
25.999 денари
25.999 денари
25.999 денари
25.999 денари
25.999 денари
25.999 денари
25.999 денари
26.990 денари
28.999 денари
YouTube рецензии