Вкупно: 2572 понуди
Обновено: 25 септември, 2021

Xiaomi Redmi 9T

Xiaomi Redmi 9T
Објавен: Јануари, 2021
Дисплеј: 6.53", 1080x2340px
Камера: 48 MP
Чипсет: Qualcomm Snapdragon 662
Батерија: Li-Ion 6000 mAh
Продавници: 7    Понуди: 14    Цена: 9.780
Galamino
Galamino
Anhoch
Anhoch
Mi Store
Mi Store
Mi Store
Mi Store
Neptun
Setec
Setec
Neptun
Telekom
A1
9.780 денари
9.780 денари
9.980 денари
9.980 денари
9.990 денари
9.990 денари
9.990 денари
9.990 денари
10.499 денари
10.499 денари
10.499 денари
10.499 денари
10.990 денари
12.499 денари
YouTube рецензии