Вкупно: 2572 понуди
Обновено: 25 септември, 2021

Motorola Moto G20

Motorola Moto G20
Објавен: Април, 2021
Дисплеј: 6", 720x1600px
Камера: 48 MP
Чипсет: Unisoc T700
Батерија: Li-Po 5000 mAh
Продавници: 1    Понуди: 1    Цена: 12.999
A1
12.999 денари