Вкупно: 3883 понуди
Обновено: 19 јануари, 2022

Alcatel 1

Alcatel 1
Објавен: Јули, 2018
Дисплеј: 5", 480x960px
Камера: 5 MP
Чипсет: MediaTek MT6739
Батерија: Li-Po 2000 mAh
Продавници: 5    Понуди: 5    Цена: 3.650
Rakupen
Galamino
Anhoch
River Soft
A1
3.650 денари
3.780 денари
3.880 денари
4.299 денари
5.999 денари