Вкупно: 3883 понуди
Обновено: 19 јануари, 2022

Motorola Moto E7i Power

Motorola Moto E7i Power
Објавен: 2021
Дисплеј: 6.5", 720x1600px
Камера: 13 MP
Чипсет: Unisoc SC9863A
Батерија: Li-Ion 5000 mAh
Продавници: 5    Понуди: 5    Цена: 5.880
YouTube рецензии