Вкупно: 4394 понуди
Обновено: 2 декември, 2022

Huawei P50 Pro

Huawei P50 Pro
Објавен: Август, 2021
Дисплеј: 6.6", 1228x2700px
Камера: 50 MP
Чипсет: Qualcomm Snapdragon 888
Батерија: Li-Po 4360 mAh
Продавници: 7    Понуди: 9    Цена: 49.992
Tehnomarket
Tehnomarket
Anhoch
Anhoch
Galamino
Setec
Mobelix
Telekom
A1
49.992 денари
49.992 денари
51.990 денари
51.990 денари
51.990 денари
51.999 денари
58.400 денари
59.990 денари
64.999 денари