Вкупно: 4383 понуди
Обновено: 12 август, 2022

Huawei nova 8i

Huawei nova 8i
Објавен: Јули, 2021
Дисплеј: 6.67", 1080x2376px
Камера: 64 MP
Чипсет: Qualcomm Snapdragon 662
Батерија: Li-Ion 4300 mAh
Продавници: 7    Понуди: 12    Цена: 12.990
Anhoch
Anhoch
Setec
Neptun
Setec
Neptun
Galamino
Galamino
Tehnomarket
Tehnomarket
Telekom
A1
12.990 денари
12.990 денари
12.999 денари
12.999 денари
12.999 денари
12.999 денари
13.380 денари
13.380 денари
13.499 денари
13.499 денари
16.990 денари
19.999 денари