Вкупно: 3883 понуди
Обновено: 19 јануари, 2022

Huawei nova 9

Huawei nova 9
Објавен: Септември, 2021
Дисплеј: 6.57", 1080x2340px
Камера: 50 MP
Чипсет: Qualcomm SM7325 Snapdragon 778G 4G
Батерија: Li-Po 4300 mAh
Продавници: 7    Понуди: 18    Цена: 25.920
Galamino
Galamino
Galamino
Galamino
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Tehnomarket
Tehnomarket
Neptun
Neptun
Setec
Setec
Telekom
Telekom
Telekom
A1
25.920 денари
25.920 денари
25.920 денари
25.920 денари
25.980 денари
25.980 денари
25.980 денари
25.980 денари
26.999 денари
26.999 денари
26.999 денари
26.999 денари
27.499 денари
27.499 денари
27.990 денари
27.990 денари
27.990 денари
31.999 денари
YouTube рецензии