Вкупно: 4394 понуди
Обновено: 2 декември, 2022

Huawei Nova Y90

Huawei Nova Y90
Објавен: Јули, 2022
Дисплеј: 6.7", 1080x2388px
Камера: 50 MP
Чипсет: Qualcomm SM6225 Snapdragon 680 4G
Батерија: Li-Po 5000 mAh
Продавници: 5    Понуди: 11    Цена: 13.490
Anhoch
Anhoch
Setec
Setec
Anhoch
Neptun
Neptun
Tehnomarket
Tehnomarket
Tehnomarket
A1
13.490 денари
13.490 денари
13.499 денари
13.499 денари
13.990 денари
13.999 денари
13.999 денари
13.999 денари
13.999 денари
13.999 денари
17.999 денари