Вкупно: 1908 понуди
Обновено: 24 јуни, 2021

Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro
Објавен: Март, 2020
Дисплеј: 6.58", 1200x2640px
Камера: 50 MP
Чипсет: Kirin 990
Батерија: Li-Ion 4200 mAh
Продавници: 6    Понуди: 12    Цена: 37.980
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Tehnomarket
Tehnomarket
Tehnomarket
Setec
Setec
Setec
Telekom
A1
River Soft
37.980 денари
37.980 денари
37.980 денари
37.999 денари
37.999 денари
37.999 денари
38.499 денари
38.499 денари
38.499 денари
48.990 денари
54.999 денари
59.999 денари
YouTube рецензии