Вкупно: 2572 понуди
Обновено: 25 септември, 2021

Huawei P40 lite

Huawei P40 lite
Објавен: Февруари, 2020
Дисплеј: 6.4", 1080x2310px
Камера: 48 MP
Чипсет: HiSilicon Kirin
Батерија: Li-Po 4200 mAh
Продавници: 9    Понуди: 18    Цена: 9.780
Galamino
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Tehnomarket
Tehnomarket
Setec
Setec
Neptun
Tehnomarket
Neptun
Neptun
Telekom
Mobelix
A1
River Soft
River Soft
River Soft
9.780 денари
9.980 денари
9.980 денари
9.980 денари
10.499 денари
10.999 денари
10.999 денари
10.999 денари
10.999 денари
10.999 денари
10.999 денари
10.999 денари
12.000 денари
13.500 денари
14.499 денари
17.999 денари
17.999 денари
17.999 денари
YouTube рецензии