Вкупно: 2572 понуди
Обновено: 25 септември, 2021

Huawei Honor 8X Max

Huawei Honor 8X Max
Објавен: Септември, 2018
Дисплеј: 7.12", 1080x2244px
Камера: 16 MP
Чипсет: Qualcomm Snapdragon 660
Батерија: Li-Po 4900 mAh
Продавници: 1    Понуди: 1    Цена: 15.500
Mobelix
15.500 денари