Вкупно: 2572 понуди
Обновено: 25 септември, 2021

Huawei Honor 7A

Huawei Honor 7A
Објавен: Април, 2018
Дисплеј: 5.7", 720x1440px
Камера: 13 MP
Чипсет: Qualcomm Snapdragon 430
Батерија: Li-Po 3000 mAh
Продавници: 3    Понуди: 5    Цена: 8.699
Rakupen
River Soft
River Soft
River Soft
Handy
8.699 денари
9.190 денари
9.190 денари
9.190 денари
9.599 денари