Вкупно: 3883 понуди
Обновено: 19 јануари, 2022

Alcatel 1066D

Alcatel 1066D
Дисплеј: 1.8", 128x160px
Камера: 0.3 MP
Батерија: Li-Ion 650 mAh
Продавници: 6    Понуди: 8    Цена: 999
River Soft
Galamino
Galamino
Anhoch
Anhoch
Antarias
Rakupen
Neptun
999 денари
1.020 денари
1.020 денари
1.090 денари
1.090 денари
1.099 денари
1.099 денари
1.199 денари