Вкупно: 6669 понуди
Обновено: 20 мај, 2024
Maxcom Smart MS457 LTE Strong

Maxcom Smart MS457 LTE Strong

2018
5", 720x1280px
8 MP
MediaTek MT6737
Li-Ion 4000 mAh
Спецификација...
Најниска цена
9.999 ден.
Спореди цени во 1 продавници
 
9.999 ден.