Вкупно: 6669 понуди
Обновено: 20 мај, 2024
Nokia 106 (2018)

Nokia 106 (2018)

Ноември, 2018
1.8", 120x160px
Mediatek MT6261D
Li-Ion 800 mAh
Спецификација...
Најниска цена
1.490 ден.
Спореди цени во 1 продавници
Mobilni Telefoni Skopje
Novi Nokia 106 Black
 
1.490 ден.