Вкупно: 4394 понуди
Обновено: 2 декември, 2022

Nokia 105 (2019)

Nokia 105 (2019)
Објавен: Јули, 2019
Дисплеј: 1.77", 120x160px
Батерија: Li-Ion 800 mAh
Продавници: 6    Понуди: 6    Цена: 1.399
Antarias
Rakupen
Anhoch
Mobilni Telefoni Skopje
Tehnomarket
Setec
1.399 денари
1.399 денари
1.490 денари
1.490 денари
1.499 денари
1.599 денари