Вкупно: 4394 понуди
Обновено: 2 декември, 2022

Qmobile L2

Qmobile L2
Дисплеј: 1.8", 120x160px
Камера: 0.3 MP
Батерија: Li-Ion 1000 mAh
Продавници: 1    Понуди: 1    Цена: 999
Setec
999 денари