Вкупно: 1908 понуди
Обновено: 24 јуни, 2021

Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip
Објавен: Февруари, 2020
Дисплеј: 6.7", 1080x2636px
Камера: 12 MP
Чипсет: Qualcomm Snapdragon 855 Plus
Батерија: Li-Po 3300 mAh
Продавници: 3    Понуди: 4    Цена: 46.150
Mobelix
A1
Telekom
Mobelix
46.150 денари
71.999 денари
79.990 денари
123.000 денари
YouTube рецензии