Вкупно: 4394 понуди
Обновено: 2 декември, 2022

Wiko View Max

Wiko View Max
Објавен: Март, 2018
Дисплеј: 5.99", 720x1440px
Камера: 13 MP
Чипсет: MediaTek MT6739
Батерија: Li-Po 3000 mAh
Продавници: 1    Понуди: 1    Цена: 7.990