Вкупно: 6758 понуди
Обновено: 22 јуни, 2024
Xiaomi Redmi 8

Xiaomi Redmi 8

Октомври, 2019
6.22", 720x1520px
12 MP
Qualcomm Snapdragon 439
Li-Po 5000 mAh
Спецификација...
Најниска цена
8.990 ден.
Спореди цени во 1 продавници
 
8.990 ден.