Вкупно: 6669 понуди
Обновено: 20 мај, 2024
Xiaomi Mi Max 2

Xiaomi Mi Max 2

Јуни, 2017
6.44", 1080x1920px
12 MP
Qualcomm Snapdragon 625
Li-Ion 5300 mAh
Спецификација...
Најниска цена
15.999 ден.
Спореди цени во 1 продавници