Вкупно: 6891 понуди
Обновено: 2 март, 2024
OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro

Април, 2020
6.78", 1440x3168px
48 MP
Qualcomm SM8250 Snapdragon 865
Li-Po 4510 mAh
Спецификација...
Најниска цена
40.000 ден.
Спореди цени во 1 продавници
 
40.000 ден.
YouTube рецензии
Уште 4 рецензии...