Вкупно: 6776 понуди
Обновено: 24 април, 2024
OnePlus 7T

OnePlus 7T

Септември, 2019
6.55", 1080x2400px
48 MP
Qualcomm Snapdragon 855 Plus
Li-Po 3800 mAh
Спецификација...
Најниска цена
24.600 ден.
Спореди цени во 1 продавници
 
24.600 ден.
YouTube рецензии
Уште 2 рецензии...