Вкупно: 3883 понуди
Обновено: 19 јануари, 2022

Xiaomi Redmi 9A

Xiaomi Redmi 9A
Објавен: Јуни, 2020
Дисплеј: 6.53", 720x1600px
Камера: 13 MP
Чипсет: MediaTek Helio G25
Батерија: Li-Po 5000 mAh
Продавници: 10    Понуди: 18    Цена: 5.400
Galamino
MobiCom
Anhoch
MI Premium Shop
MI Premium Shop
MI Premium Shop
Neptun
Setec
Setec
Setec
Neptun
Neptun
Mi Store
Mi Store
Mi Store
Handy
Ledikom
A1
5.400 денари
5.490 денари
5.490 денари
5.499 денари
5.499 денари
5.499 денари
5.499 денари
5.499 денари
5.499 денари
5.499 денари
5.499 денари
5.499 денари
5.990 денари
5.990 денари
5.990 денари
6.299 денари
7.990 денари
8.999 денари