Вкупно: 6669 понуди
Обновено: 20 мај, 2024
Cat S62 Pro

Cat S62 Pro

Август, 2020
5.7", 1080x2160px
12 MP
Qualcomm Snapdragon 660 MSM8976 Plus
Li-Ion 4000 mAh
Спецификација...
Најниска цена
37.990 ден.
Спореди цени во 1 продавници
 
37.990 ден.