Вкупно: 6776 понуди
Обновено: 24 април, 2024
Apple iPhone 12

Apple iPhone 12

Октомври, 2020
6.1", 1170x2532px
12 MP
Apple A14 Bionic
Li-Ion 2815 mAh
Спецификација...
Најниска цена
28.899 ден.
Спореди цени во 15 продавници
+ 6
 
 
 
+ 6
+ 2
 
 
+ 3
 
+ 4
 
+ 3
 
+ 2
+ 2
 
 
+ 4
 
 
+ 5
28.899 ден.
28.990 ден.
31.900 ден.
33.999 ден.
34.390 ден.
34.980 ден.
34.980 ден.
34.990 ден.
34.990 ден.
34.999 ден.
35.990 ден.
37.990 ден.
37.990 ден.
37.990 ден.
39.990 ден.
40.990 ден.
42.990 ден.
43.799 ден.
44.990 ден.
46.999 ден.
49.990 ден.
52.990 ден.
YouTube рецензии
Уште 5 рецензии...