Вкупно: 6669 понуди
Обновено: 20 мај, 2024
Blackview BV4900

Blackview BV4900

Август, 2020
5.7", 720x1440px
8 MP
Mediatek MT6761V/WE Helio A22
Li-Po 5580 mAh
Спецификација...
Најниска цена
8.499 ден.
Спореди цени во 1 продавници