Вкупно: 2572 понуди
Обновено: 25 септември, 2021

Samsung Galaxy A12

Samsung Galaxy A12
Објавен: Декември, 2020
Дисплеј: 6.5", 720x1560px
Камера: 48 MP
Чипсет: MediaTek Helio P35 MT6765
Батерија: Li-Po 5000 mAh
Продавници: 11    Понуди: 32    Цена: 8.590
Ledikom
MobiCom
Ledikom
Mobelix
Galamino
Galamino
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Setec
Setec
Tehnomarket
Tehnomarket
Tehnomarket
Setec
Setec
Setec
Setec
Neptun
Neptun
Neptun
Tehnomarket
Neptun
Neptun
Tehnomarket
Neptun
Tehnomarket
Telekom
Handy
A1
8.590 денари
8.990 денари
9.190 денари
9.500 денари
9.780 денари
9.780 денари
9.980 денари
9.980 денари
9.980 денари
9.980 денари
9.980 денари
9.999 денари
9.999 денари
9.999 денари
9.999 денари
9.999 денари
9.999 денари
9.999 денари
9.999 денари
9.999 денари
10.299 денари
10.299 денари
10.299 денари
10.999 денари
10.999 денари
10.999 денари
10.999 денари
10.999 денари
10.999 денари
11.490 денари
12.999 денари
13.499 денари
YouTube рецензии