Вкупно: 2572 понуди
Обновено: 25 септември, 2021

Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21
Објавен: Јануари, 2021
Дисплеј: 6.2", 1080x2400px
Камера: 64 MP
Чипсет: Exynos 2100
Батерија: Li-Po 4000 mAh
Продавници: 10    Понуди: 21    Цена: 38.790
Ledikom
MobiCom
Mobelix
Ledikom
Galamino
Galamino
Galamino
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Tehnomarket
Setec
Setec
Setec
Tehnomarket
Tehnomarket
Neptun
Neptun
Tehnomarket
Telekom
A1
38.790 денари
38.990 денари
39.300 денари
40.590 денари
46.080 денари
46.080 денари
46.080 денари
46.980 денари
46.980 денари
46.980 денари
46.999 денари
46.999 денари
46.999 денари
46.999 денари
46.999 денари
46.999 денари
46.999 денари
46.999 денари
46.999 денари
50.990 денари
52.999 денари
YouTube рецензии