Вкупно: 1908 понуди
Обновено: 24 јуни, 2021

Samsung Galaxy S21+

Samsung Galaxy S21+
Објавен: Јануари, 2021
Дисплеј: 6.7", 1080x2400px
Камера: 64 MP
Чипсет: Exynos 2100
Батерија: Li-Po 4800 mAh
Продавници: 10    Понуди: 20    Цена: 42.890
Ledikom
Mobelix
MobiCom
Fixit
Ledikom
Mobelix
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Tehnomarket
Tehnomarket
Neptun
Tehnomarket
Setec
Setec
Setec
Neptun
Neptun
Telekom
A1
42.890 денари
42.989 денари
42.990 денари
43.050 денари
44.190 денари
44.290 денари
58.980 денари
58.980 денари
58.980 денари
59.999 денари
59.999 денари
59.999 денари
59.999 денари
59.999 денари
59.999 денари
59.999 денари
59.999 денари
59.999 денари
64.990 денари
64.999 денари
YouTube рецензии