Вкупно: 4052 понуди
Обновено: 30 јуни, 2022

Samsung Galaxy A32 4G

Samsung Galaxy A32 4G
Објавен: Февруари, 2021
Дисплеј: 6.4", 1080x2400px
Камера: 64 MP
Чипсет: Mediatek Helio G80
Батерија: Li-Po 5000 mAh
Продавници: 16    Понуди: 36    Цена: 12.990
MobiTech
Galamino
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Tehnomarket
Tehnomarket
Tehnomarket
Mobile Zone
Tehnomarket
Ledikom
Ledikom
Ledikom
Ledikom
Mobi Go
eKupi
Antarias
Setec
Setec
Setec
Neptun
Neptun
Setec
Neptun
Neptun
DDStore
DDStore
Ledikom
Ledikom
Ledikom
Ledikom
Handy
Mobelix
Telekom
A1
12.990 денари
13.380 денари
13.480 денари
13.480 денари
13.480 денари
13.480 денари
13.999 денари
13.999 денари
13.999 денари
13.999 денари
13.999 денари
14.190 денари
14.190 денари
14.190 денари
14.190 денари
14.500 денари
14.590 денари
14.990 денари
14.999 денари
14.999 денари
14.999 денари
14.999 денари
14.999 денари
14.999 денари
14.999 денари
14.999 денари
15.378 денари
15.378 денари
15.390 денари
15.390 денари
15.390 денари
15.390 денари
15.999 денари
16.600 денари
16.990 денари
18.999 денари
YouTube рецензии