Вкупно: 1908 понуди
Обновено: 24 јуни, 2021

Samsung Galaxy A52

Samsung Galaxy A52
Објавен: Март, 2021
Дисплеј: 6.5", 1080x2400px
Камера: 64 MP
Чипсет: Qualcomm Snapdragon 720G
Батерија: Li-Po 4500 mAh
Продавници: 10    Понуди: 26    Цена: 18.450
Fixit
MobiCom
Ledikom
Mobelix
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Anhoch
Ledikom
Mobelix
Neptun
Tehnomarket
Tehnomarket
Tehnomarket
Tehnomarket
Neptun
Neptun
Setec
Setec
Setec
Setec
Neptun
Ledikom
Telekom
Ledikom
A1
18.450 денари
18.990 денари
19.390 денари
19.690 денари
19.980 денари
19.980 денари
19.980 денари
19.980 денари
20.290 денари
20.890 денари
20.999 денари
20.999 денари
20.999 денари
20.999 денари
20.999 денари
20.999 денари
20.999 денари
20.999 денари
20.999 денари
20.999 денари
20.999 денари
20.999 денари
21.490 денари
21.990 денари
22.150 денари
24.999 денари
YouTube рецензии