Вкупно: 6831 понуди
Обновено: 3 декември, 2023

Cat B26

Cat B26
Објавен: Септември, 2019
Дисплеј: 2.4", 240x320px
Камера: 2 MP
Чипсет: Spreadtrum SC6531F
Батерија: Li-Ion 1500 mAh
Продавници: 1    Понуди: 1    Цена: 4.490
Anhoch
 
4.490 ден.